Acces Spa

Tariful include accesul la urmatoarele servicii din cadrul spa-ului: sauna uscata, sauna cu infrarosu, dus emotional, jacuzii si zona de relaxare pentru o persoana.

Timp: 120′       Pret: 80 RON

Tarif solar orizontal sau vertical

Tariful standard pentru accesul la solarul vertical sau orizontal, ales in functie de preferinte, se calculeaza per minut/sedinta sau se poate cumula in baza unui abonament.

Timp: 1′       Pret: 2.5 RON

Calatoria Gurmandului

o adevarata desfatare cu arome dulci

Amestecuri crocante si subltie de unt de shea, nuca de cocos si cacao te introduc in lumea minunata a sweet Spa-ului si te conduc spre o stare de bine nemaintalnita pana acum. Totul incepe cu o exfoliere usoara cu pulpa de cocos, apoi o impachetare dulce cu cacao si masaj sub dusul Vichy cu unt de cocos si shea.

Timp: 90′       Pret: 300 RON

Escapada Energizanta

O rază reală de soare pentru pielea si moralul tău, acest refugiu oferă o explozie de mirosuri acidulate și picante, precum și o resursă nouă de energie. Gomajul cu bucăti de citrice pregătește pielea, masajul cu untul energizant reface resursele, iar în cele din urmă, masca fondantă finalizează această călătorie senzorială. Un fesval de mirosuri dulci și picante ce redau energia pură….Senzatii spumante ce te învăluie în arome cu note de tară de citrice…Simte energia aromelor ce încarcă mintea și trupul…

Timp: 90′       Pret: 200 RON

Relaxare in Livada

o calatorie parfumata printre pomi frucferi

Texturi cremoase si arome fine de peltea de mere si tartă de pere te insotesc in aceasta excursie bucolica si te conduc spre relaxarea absoluta. Incepem ritualul cu o exfolire aromatica cu efect anoxidant cu o pasta de pere, urmata de impachetarea cu arome de livada si un masaj cu jeleu de mere.

Timp: 90′       Pret: 250 RON

Escapada Relaxanta

O plimbare aromatică în inima Provence ce relaxează corpul și mintea … Bucurați-vă de parfumul de lavandă și texturile mătăsoase ce alunecă de-a lungul corpului dumneavoastră și vă înfășoară într-un cocon cald, aromatic. Un moment suprem de relaxare și liniște pură. Totul incepe cu exfolierea echilibranta cu flori de lavanda, dupa care urmeaza masajul cu balasamul ce contine uleiuri esentiale de lavanda si geranium cu efecte calmante, hidratante si relaxante, iar in final pielea este hranita cu masca fondanta cu uleiuri pretioase de passiflora, lavanda, geranium si samburi de struguri, masca ce ramane pe corp pentru o prelungire a efectelor benefice ale ingredientelor active.

Timp: 90′       Pret: 200 RON

MASAJ DE RELAXARE

Masaj clasic de relaxare fizica si mentala, usor detensionant, echilibrant general.

Timp: 50′       Pret: 100 RON

MASAJ TONIFIANT VICHY

Masaj cu efect tonic si detoxifiant asupra pielii si energizant general, efectuat in ritm energic sub dusul Vichy.

Timp: 50′       Pret: 130 RON

MASAJ DEEP TISUUE

Masaj profund muscular, efectuat cu planurile dure (coate, antebrate, pumni), se lucreaza pe decontracturarea musculaturii in plan profund.

Timp: 50′       Pret: 110 RON

MASAJ REFLEXOGEN PLANTAR

Masaj ce vizează activarea punctelor reflexe de la nivelul talpilor, avand ca scop detoxifierea intregului corp si reglarea metabolismului.

Timp: 60′       Pret: 130 RON

MASAJ DECONTRACTURANT PENTRU SPATE

Masaj terapeutic concentrat pe zona spatelui, pe anumite probleme acute sau cronice ce pot fi rezolvate eficient prin masaj.

Timp: 30′       Pret: 60 RON

Exfoliere cu muguri de Lavanda

Un parfum calmant, particule albastrui si flori de lavanda pentru relaxarea mintii si a corpului inainte de masaj

Timp: 20′       Pret: 60 RON

Exfoliere cu fulgi de Cocos

O textura unica ce combina uleiuri hranitoare pretioase si fulgi de nuca de cocos. Exfoliant gentil ce lasa un val matasos pe piele.

Timp: 20′       Pret: 60 RON

Impachetare cu Miresme de Livada

Pudra se transforma intr-o crema cu arome de mere si pere. Bucurati-va de relaxare, stare de bine si confort.

Timp: 30′       Pret: 80 RON

Impachetare cu Cacao si Guarana

Un adevarat festin! Un amestec intens de Cacao si Guarana elibereaza endorfinele, moleculele fericirii. Corpul tau se simte relaxat si reincarcat din interior.

Timp: 30′       Pret: 80 RON

Masaj remodelare corporala cu ultrasunete

Tratamentul cu ultrasunete este o terapie excelenta pentru remodelarea corporala, deoarece reprezinta una din putinele metode in cursul careia intalnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grasime calcifiate si de dizolvare simultana a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt.

Ultrasunetele penetreaza 4-5 cm in grasimea subcutanata, spargand depozitele de grasime calcifiate.

Timp: 30′       Pret: 65 RON

Masajul endodermic corporal

Activitatea aparatului creeaza o vidare partiala pe suprafata pielii. In timp ce acesta se misca, pielea este rulata ( miscarea palper-rouler ) si masata, creand actiunea exclusiva de „masaj endodermic” prin alunecare. In acest fel  efectul de drenaj limfaticcreste.  Celulele adipoase sunt astfel „prinse” si eliminate datorita unei circulatii sangvine si limfatice mai intense. Esteticiana controleaza manual zona care trebuie tratata, pentru a stabili intensitatea aspiratiilor si zonele asupra carora sa actioneze. Se trece apoi la masajul endodermic static.

Timp: 30′       Pret: 60 RON

EPILARE cu IPL

 Pret Pret cu abonament de 4 sedinte
Mustata/ Perciuni/ Barbie/ Pometi50 RON/ sedinta35 RON/ sedinta
Axile/Linie abdomen/ Linie bikini80 RON/ sedinta50 RON/ sedinta
Inghinal integral (include si interfesier)160 RON/ sedinta120 RON/ sedinta
Brate scurt + degete maini200 RON/ sedinta140 RON/ sedinta
Brate integral + degete maini250 RON/ sedinta175 RON/ sedinta
Gambe + degete picioare300 RON/ sedinta210 RON/ sedinta
Picioare integral + degete picioare400 RON/ sedinta280 RON/ sedinta