Despre Noi

Ce isi doreste orice femeie? Sa straluceasca. Fii si tu una din doamnele rasfatate de Centrul SPA Campulang. Indeplineste-ti visul de a fi UNICA !

Singurul centru Spa din Campulung isi deschide portile in luna mai atat pentru doamne si domnisoare cat si pentru domni. Este un centru SPA modern si cu servicii de calitate care  va propune o gama de servicii cu ritualuri ce contin arome organice delicioase de cacao, scortisoara, anason, citrice, menta etc si masaje cu uleiuri 100% naturale.

Pe langa masajele terapeutice (spate si gat, de exemplu) si de relaxare va asteptam si cu alte  elemente de nelipsit dintr-un centru wellness precum, sauna si dusul Vichy.

Pentru adaugarea de “plus valoare” si alinierea la trendul actual de terapii cu ajutorul sistemelor performante vom insera programul de remodelare corporala si tratamentul de epilare definitiva cu IPL, precum si un program organic de slabire si tonifiere si cateva ritualuri faciale 100% naturale.
Produsele folosite de noi sunt din gama de lux Sensoriel & Bio, Laboratoire Bionatural (Franta).

Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul si va garantam ca vom avea grija de sanatatea si frumusetea dumneavoastra!

Anticamera

In dotare se regasesc sezlongurile din mozaic, care sunt incalzite si au o ergonomie studiata pentru a va oferi o experienta unica de relaxare.

Jacuzi

Cada cu hidromasaj este dotata cu sisteme de igienizare si filtrare permanenta a apei si are o temperatura de 29˚ C.

Dusuri Emotionale

Dusurile emotionale sunt dusuri cu presiuni, temperaturi si arome cu eucalipt, menta sau mango. Designul modern si elegant al acestor echipamente sunt fabricate in Italia de brandul Lagheo.

Masaj

Masajele terapeutice (spate și gât de exemplu), de relaxare, sau masajele care provin dintr-o filosofie veche de mii de ani au ca rol difuzarea si canalizarea fluxul energetic în corp și spirit, aducând liniște și îmbunătățind tonusul.

Sauna

Sauna functioneaza la temperaturi intre 80-110˚ C si o umiditate cuprinsa intre 3-15%.

Dusul vichy

Experienta este inedita sub cele 7 capete de dus suspendate care pulverizeaza pe corp o ploaie de apa calda, in timp ce un terapeut efectueaza un masaj energizant.